Werkgevers

NOAH zet zich altijd optimaal in voor haar opdrachtgevers en schakelt makkelijk mee indien dat noodzakelijk is. Door het maken van duidelijke en transparante afspraken komen beide partijen nooit voor verrassingen te staan. Deze no-nonsense aanpak is al jaren ons handelsmerk, bekend bij vele bedrijven waar wij een langdurige relatie mee hebben opgebouwd.

Doordat wij werkzaam zijn in diverse sectoren, kunnen wij u op verschillende manieren aan gemotiveerd, geschoold en ervaren personeel helpen. Naast Uitzenden, Detacheren en Payroll, kunnen wij ook de Werving & Selectie van uw organisatie verzorgen.

Personeel aannemen bij NOAH is eenvoudig. U geeft aan welke kwalificaties op vlakken als o.a. : opleidingen, diploma’s, werkervaring en achtergrond vereist zijn en wij zorgen dat wij personeel leveren met de juiste motivatie en kennis.

Doordat wij een zeer gunstig all-in tarief hanteren, waarin alle kosten zoals o.a. de sociale en fiscale afdrachten, eventuele huisvesting en reis/onkostenvergoeding voor eigen rekening nemen, is inlenen bij NOAH zeer aantrekkelijk voor u.

Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • U heeft geen langdurige werving & selectieprocedures
  • U besteedt uw complete salarisadministratie uit
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren
  • U draagt geen werkgeversrisico’s bij ziekte of leegloop
  • U kan op deze manier tijdelijke drukte of ziekte moeiteloos en direct opvangen
  • U heeft een flexibele opzegtermijn

Heeft u interesse in een van onze services, of heeft u een vraag of advies nodig, neem dan gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord.